Hirdetés

A Marvel Kapitány belépett az 1 milliárd dolláros filmek klubjába

|

Olyan bevételi határt lépett át Carol Denvers eredetsztorija, amit csak kevés más Marvel mozinak sikerült.

Hirdetés

Egy hónappal a Marvel Kapitány bemutatója után elkönyvelhetjük, hogy a Brie Larson főszereplésével készült szuperhősfilm hatalmas sikernek bizonyult. Tette mindezt egy sokadik eredettörténetként, amelynek formuláját Ryan Fleck és Anna Boden rendezőknek épp annyira felforgatták, hogy még frissnek hasson az alkotás. A nézők nem is maradtak hálatlanok és csak az USA-ban 358 millió dollárt költöttek mozijegyekre, míg a világ többi részén további 645 milliót.

Hirdetés

Összesítve tehát a Marvel Kapitány túl van az 1 milliárd dolláros bevételi határon, amit őt megelőzően eddig 6 MFU-hoz tartozó alkotásnak sikerült elérnie. Az eddigi három Bosszúállók film természetesen egytől-egyig kasszát robbantott, rajtuk kívül pedig a Fekete Párducnak, a Vasember 3-nak és az Amerika Kapitány: Polgárháborúnak sikerült túllépni a bűvös számon. 2008-as fennállása óta eddig 18.53 milliárd dollárt hozott a konyhára a Marvel Filmes Univerzum, ami kétségtelenül tovább fogja döntögetni a rekordokat a Bosszúállók: Végjátékkal a láthatáron.

A Marvel Kapitányban az univerzum egyik legerősebb szuperhősének eredetét ismerhettük meg, amelyben a földi származású Carol Denvers kozmikus eredetű képességekre tett szert. A 90-es években játszódó történet végén Marvel Kapitány elhagyta a Földet, azonban április 25-én visszatér a Bosszúállók társaságában, hogy ellássák Thanos baját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.