Hirdetés

Minden a bosszúról szól a Bosszúállók: Végjáték új előzetesében

|

A Bosszúállók is tisztában vannak vele, hogy innen már nincs visszaút.

Hirdetés

Ahogy a legutóbbi előzetes esetében, a Marvel ismét a semmiből zúdította ránk a Bosszúállók: Végjáték legújabb kedvcsinálóját, ami az eddigi anyagokkal ellentében végre mutat is valamit a rekordhosszúnak, azaz több mint három órásnak ígérkező kalandból.

Hirdetés

Ami magát az előzetest illeti, a Russo-tesók ezúttal nem spóroltak semmin, így a friss trailer szinte csak vadonatúj jelenetekkel dolgozik, amik láttán biztosra veszem, hogy nem egy Marvel rajongó szíve fog a kelleténél hevesebben dobbanni. Az új videóval egyidőben egyébként a mozi külföldi jegyértékesítése is kezdetét vette, így már csak idő kérdése, hogy idehaza vajon mikor válthatjuk meg a jegyünket a mindent eldöntő végjátékra.

A Bosszúállók: Végjáték április 25-én kerül a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.