Hirdetés

Marvel Kapitány - egy rajongó 116-szor látta a filmet

|

A wisconsini rajongó még nyilatkozott is a hihetetlen teljesítményről.

Hirdetés

A Marvel Kapitány megállíthatatlanul tör előre, és ennek bizony csak az e heti Bosszúállók: Végjáték vethet majd véget, hiszen az első női főhőssel díszelgő MFU-mozi sikert sikerre halmoz. Bár megvannak a maga hibái, a kritikák alapján egy színtiszta szórakozás az egész film (mi is szerettük), ami túllépte már az egymilliárd dolláros álombevételt (csak Észak-Amerikában 400 milliót hozott vissza a kasszáknál) és erre még biztosan rá fog tenni jó pár lapáttal a DVD/Blu-ray megjelenés (illetve a képregények is, amik közül mi is kiveséztünk egyet). Ezeken kívül még egy sikert külön ki kell emelnünk, amit nevezetesen nem is a film ért el, hanem egy rajongó - ő ugyanis annyiszor látta már a mozit, hogy rekordot döntött.

Hirdetés

Steve Ruppel, egy Wisconsinban élő tisztes dolgozó férfi a premiertől számítva napjainkig összesen 116-szor nézte meg a Marvel Kapitányt a helyi moziban. Ez a film 123 perces idejével számolva 14.268 percet tesz ki (237,8 óra és 9,9 nap, és ha csak a magyar Cinema City-féle teljes jegyárral számolunk, akkor 214.600 forintot kóstál mindez). Ehhez természetes Ruppelnek számos alkalommal szabadságot kellett kivennie, és elmondása szerint egy nap hétszer nézte meg a Marvel Filmes Univerzum 21. alkotását. Ruppel így nyilatkozott a CBR-nak adott interjújában:

"Imádom a szuperhős filmeket, és szerintem ez [Marvel Kapitány] is nagyszerű lett. Tudtam, hogy még egy darabig a mozikban lesz, szóval gondoltam, ezzel a filmmel tényleg meg lehetne dönteni a rekordot. Így visszatekintve, majdnem egy Disney-mesét szemeltem ki magamnak, csak mert azok általában rövidebbek és sokáig műsoron vannak, de azoktól az éneklésektől lassan begolyóztam volna. Tényleg."

 

Az elszánt wisconsini rajongó arra kérdésre, hogy nem unta-e már egy idő után a filmet, úgy felelt, hogy "egyáltalán nem, hiszen mindig másra figyeltem a háttérben, amik végig lekötöttek". Illetve nem egyszer felmerült benne, hogy tényleg meg szeretné-e dönteni ezt a rekordot, vagy sem, de végül mindig felülkerekedett önmagán és újra meg újra befizetett egy újabb körre. Mi teljes szívből gratulálunk neki, ez tényleg egy hatalmas teljesítmény még egy vérbeli rajongónak is.

Ti hányszor láttátok már a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.