Hirdetés

Ezért lehet Marvel Kapitány a kulcs Thanos legyőzésében

|

Samuel L. Jackson elkotyogott egy fontos információt a hősről.

Hirdetés

FIGYELEM, AZ ALÁBBI HÍR SPOILERES A MARVEL KAPITÁNYRA NÉZVE! 

Már a Bosszúállók: Végtelen háború óta folyik a találgatás róla, hogy hőseink vajon hogyan fogják visszacsinálni azt, amit Thanos tett. Rengeteg spekuláció született, így egyesek szerint Tony Starkék utaznak majd az időben, míg mások a kvantumvilágra tippelnek, amelyben Hangya lehet a segítségükre. A Nick Fury-ként visszatérő Samuel L. Jackson azonban egy teljesen új megvilágításba helyezte a dolgokat az Entertainment Tonightnak adott interjúban. 

Hirdetés
 

A színész elmondása alapján Carol Danvers (Brie Larson) a képregényekkel ellentétben a filmben képes lesz az időutazásra, így ő lehet a kulcs abban, hogy visszafordítsák Thanos csettintésének horribilis hatását: 

[Marvel Kapitány] a legerősebb karakter a Marvel univerzumában. [...] Tudjuk jól, hogy szükségünk van olyasvalakire, aki Thanos erejéhez mérhető, egy ponton pedig kiderül, hogy milyen erőteljes és mi mindenre képes is ő. Azon kevesek egyike a Marvel univerzumban, akik képesek az időutazásra."

Ha ez igaz, akkor az megmagyarázza, hogy Carol hogyan képes 20 évvel később felbukkanni a Végjáték idején és azt is, hogyan tud segíteni a megmaradt Bosszúállóknak semmissé tenni a Végtelen kesztyű pusztítását. Kíváncsian várjuk, hogy mivel fog meglepni minket a Marvel március 7-én, amikor a Marvel Kapitány megérkezik a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.