Hirdetés

A Marvel Kapitány rendezői szívesen csinálnának egy közös filmet Valkűrrel

|

Legutóbbi nyilatkozatukban fejtették ki, hogy miért vállalnák el a Marvel Kapitány-Valkűr bandázást.

Hirdetés

Idén végre mozikba került az első olyan szuperhősfilm a Marvel Kapitány képében, aminek nemcsak a címében (A Hangya és a Darázs), hanem főszerepében is egy nő látható. (Igaz, arról meg inkább ne beszéljünk, hogy a végeredmény hagyott némi kívánnivalót maga után.) Viszont ez egy rendkívül jó és több szempontból is fontos mérföldkőnek tekinthető, hiszen a Brie Larson nevével fémjelzett Marvel mozi sok elkövetkező női szuperhősnek ágyazhat meg. Például egy pletykának indult ötletnek, aminek keretein belül Marvel Kapitány összeállna egy közös film erejéig a Thor: Ragnarökben látott Valkűrrel. Az ötlet persze megannyi kérdést felvet, viszont arra legalább válaszoltak a rendezők, miért is vállalnák el ennek a crossovernek a tető alá hozását.

Hirdetés

Anna Boden és Ryan Fleck a CinemaBlendnek adott legutóbbi interjújukban kifejtették az álláspontjukat az esedékes Larson-féle Carol Danvers és a Tessa Thompson által játszott Valkűr közös projekt kapcsán. A válaszuk meglepően egyszerű, nem túl bonyolított:

"Fleck: Nézd, fogalmam sincs, mit fog hozni a jövő. De az az ötlet, ami a neten kering, miszerint Carol és Valkűr összeállna egy csapattá, egy nagyon, de nagyon érdekes és menő ötlet.

Boden: És ő az én kedvenc női Marvel hősöm."

Arról sajnálatos módon nem nyilatkozott egyik fél sem, hogy mindösszesen csak bajtársként állnának-e össze ezek a hősök vagy valamilyen kémia is kialakulnak közöttük, amivel kapcsolatban mi egyáltalán nem lennénk meglepve. Viszont ez már a jövő zenéje, majd kiderül, hogy errefelé kanyarodik-e el a történet a Marvel Kapitány 2-ben, vagy sem.

Ti szimpatizálnátok egy ilyesfajta Marvel filmmel?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.