Hirdetés

A Marvel komédia sorozattal jelentkezik

|

A New Warriorsszal kidomborítanák a világuk humoros oldalát.

Hirdetés

Még a múlt nyáron került szóba, most pedig hivatalosan is zöld lámpát kapott a Marvel a New Warriors. A stúdiónak gyakran felróják a könnyed hangvételt, ami a filmekben ettől függetlenül is kifizetődő, ellenben a sorozataiknál már kevésbé: A S.H.I.E.L.D. ügynökei - noha a negyedik évad egész jó - nézettsége és értékelései folyamatosan csökkennek, a Marvel's Most Wanted a pilot epizód után meg is kapta a kaszát, ahogy a Carter ügynök is 2 évad után. Ellenben a Netflix lényegesen komolyabb Deffenders sorozatai (Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist) - vagy akár az FX az X-Men univerzumhoz tartozó Légiója - bizonyította, hogy a stúdió tud nagyon egyedi szériákat is gyártani.

Hirdetés

A New Warriors (avagy Új harcosok) a fan-favorite Mókuslányra és társaira koncentrál majd a Született szinglikért is felelős Kevin Biegel felügyelete alatt. A hivatalos szinopszis szerint a New Warriors hat fiatalról szól, akik különleges képességekkel megáldva dolgoznak együtt. Erejük teljesen más szinten mozog, mint a Bosszúállóké, de szeretnék azt a világ szolgálatába állítani... függetlenül attól, hogy a világ erre még nem készült fel. Még sem eléggé szuperek, sem eléggé hősök, így a sorozat azt az időszakot mutatja be, amikor először lépnek a felnőttkorba. A rosszfiúk legyőzése éppen annyira ijesztő tud lenni, mint egy randi. A középpontban Mókuslány, azaz Doreen Green  egy igazi fan-girl, emellett kellően kemény, optimista és igazi született vezető. Magabiztossága mellett - ahogy azt a neve is bizonyítja - a mókusok képességeivel rendelkezik: akrobatikus és képes beszélni a mókusokkal (Tényleg!).

Ahogy a koncepció is mutatja, ez inkább a fiatalokat célozza meg, a szintén hamarosan érkező Cloak & Daggerrel. A sorozat 10, egyenként fél órás epizódból áll majd.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.