Hirdetés

Marvel Rising: Secret Warriors - ifjú hősökkel készül az új animációs film

|

Nem akármilyen karaktereket vonultat fel az új Marvel animációs film, hiszen többek között Spider-Gwen, Captain Marvel, Quake, Mókuslány, Ms. Marvel és Lockjaw is a gárda részét képezi.

Hirdetés

A Marvel Studios komolyan készül a Bosszúállók: Végtelen háború utáni időszakra is, amelynek részeként bejelentett egy vadonatúj animációs filmet Marvel Rising: Secret Warriors néven, amely kevésbé élvonalbeli, mégsem ismeretlen hősök főszereplésével készülhet el először egy hatepizódos, részenként négyperces rövidfilm-sorozat formájában, majd valamikor 2018-ban egy egész estés animációs filmként is. 

Hirdetés

A Marvel hőseinek következő generációját bemutató Marvel Rising: Secret Warriors karakterei között köszönthetjük a korábban Spider-Gwen néven ismert Ghost-Spidert (Dove Cameron), Ms. Marvelt (Kathreen Khavari), a S.H.I.E.L.D. ügynökeiből ismert Quake-et (Chloe Bennet), Captain Marvelt (Kim Raver), America Chaverzt (Cierra Ramirez), Squirrel Girlt (Milana Vayntrub), Infernót (Tyler Posey), Patriotot (Kamil McFadden), Exile-t (BooBoo Stewart), Glory-t (Skai JacksFron) és az Embertelenek sorozatból ismert Lockjaw-t (Dee Bradley Baker). Ők nem kisebb fenyegetéssel néznek majd szembe, mint a Ming-Na Wen által szinkronizált Hala (aki nem összekeverendő a Thor: Ragnarök Helájával). Az alábbi videóban a készítők és a színészek mesélnek a projektről: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.