Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - a szinkronos előzetes talán még jobb is

|

Sokszor van úgy, hogy a magyar szinkron felülmúlja az angolt egy-egy film esetében és ha az marad Thanos hangja, aki a Bosszúállók: Végtelen háború szinkronos trailerében is megszólal, akkor a Marvel filmje is ilyen lesz.

Hirdetés

Mióta a Marvel kiadta a Bosszúállók: Végtelen háború legelső kedvcsinálóját folyamatosan napirenden van, legyen szó a trailer elemzéséről vagy akár Amerika Kapitány szakálláról

Hirdetés

Már nagyon vártuk, hogy a hazai forgalmazó, a Fórum Hungary bemutassa a hangulatos előzetes szinkronos kiadását is, és most végre megérkezett! Természetesen minden hős ugyanazon a hangon szólal meg, amin eddig is (Nick Fury - Vass Gábor, Vasember - Fekete Ernő, Fekete Özvegy - Csondor Kata, Thor - Nagy Ervin, Vízió - Kárpáti Levente, Fekete Párduc - Debreczeny Csaba), ráadásul Thanosnak is meghagyták a mindig profi Kőszegi Ákost, aki a karakter Bosszúállók: Ultron korás és A galaxis őrzőis beköszönésekor is megszólaltatta a főgonoszt. A színész pedig ezúttal is zseniális munkát végzett, már ettől a pár sortól is kiráz minket a hideg. 

A Bosszúállók: Végtelen háború 2018. április 26-án kerül a hazai mozikba. Mi a véleményetek a szinkronos trailerről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.