Hirdetés

Második világháborús sorozatban bukkan fel Mark Ruffalo és Hugh Laurie

|

Egy Pulitzer-díjas regény Netflixre készülő adaptációjában láthatjuk együtt a két veterán színészt.

Hirdetés

A Netflix újabb limitált szériával próbálja majd becsalogatni a nézőket, amihez olyan színészneveket sikerült megkaparintania, mint Mark Ruffalo, illetve Hugh Laurie. Ezúttal Anthony Doerr 2014-es, Pulitzer-díjjal jutalmazott All The Light We Cannot See című könyvét fogja adaptálni a streamingóriás. A négy epizódosra tervezett szériában egy vak tinédzser, Marie-Laure (Asia Mia Loberti), illetve egy Werner nevű német katona próbálnak túlélni a nácik által elfoglalt Franciaországban a második világháború évei alatt.

Hirdetés

Loberti egyébként a karakterével egyetemben a valós életben is vak, úgyhogy a részéről egy igazán különleges színészi alakításra számíthatunk. Ruffalo fogja alakítani Marie-Laure apját, míg Laurie egy bizonyos Etienne LeBlanc bőrébe bújik bele, aki egy PTSD-vel küszködő első világháborús hős a történetben. A szériát az a Shawn Levy készíti, akinek új filmje, a The Adam Project hamarosan szintén a Netflix kínálatában jelenik meg (amiben Ryan Reynolds mellett Mark Ruffalo is szerepel), tavaly pedig a Free Guyt láthattuk tőle.

Ti egyetértetek a castinggal vagy szerintetek ildomosabb lett volna francia színészeket beválogatni a francia szerepekre?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.