Hirdetés

Neil Patrick Harris csatlakozott a Mátrix folytatásához

|

Újabb színésszel bővült a film csapata, ráadásul Niobé is visszatérhet.

Hirdetés

A Warner még augusztusban, a pletykák ellenére is kicsit talán váratlanul jelentette be, hogy folytatást készít a Mátrix-trilógiához, melyet az előző részekért is felelős Lana Wachowski ír és rendez majd, ráadásul Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss is visszatér Neo és Trinity szerepében. Most hozzájuk csatlakozott az Így jártam anyátokkal Barney Stinsonja, azaz Neil Patrick Harris.

Hirdetés

Ennél több azonban sajnos nem derült ki a castingról, vagyis egyelőre homály fedi, hogy pontosan milyen mértékben fog feltűnni Harris a történetben. Mindenesetre a stúdió nagyon is komolyan gondolja ezt a filmet, hiszen a múlt héten megtalálták a film főszereplőjét Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman) személyében, továbbá tárgyalásokat folytatnak Jada Pinkett Smith visszatéréséről is, aki Niobét alakította a trilógiában, a pletykák szerint pedig Laurence Fishburne-t is szeretnék visszahozni Morpheus szerepére.

A tervek szerint a munkálatok valamikor 2020 elején kezdődhetnek meg, így a premierre leghamarabb valamikor 2021-ben számíthatnak a rajongók. Ti várjátok a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.