Hirdetés

Érkezik a Mátrix reboot?

|

Egy a napokban felröppent hír szerint úton van a Mátrix újraélesztése.

Hirdetés

Úgy látszik a Warnernél kicsit elgurult a gyógyszer, hiszen ha van film, amit egyáltalán nem kéne rebootolni, az egyértelműen a Wachowski testvérek által megalkotott Mátrix-trilógia. Ám úgy tűnik, most erre készül a stúdió, legalábbis a THR szerint.

Hirdetés

Az oldal egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva hozta le a hírt, miszerint a Warner Bros. tervei között az első helyen szerepel a sci-fi klasszikus rebootolása. Sőt, ha hihetünk a hírnek, már el is kezdtek tárgyalni Zack Penn-nel (Ready Player One, X-Men: Az ellenállás vége), hogy írjon meg egy forgatókönyvet a filmhez. A stúdió ezen kívül a főszereplő után is elkezdett kutatni, kiszemeltjük pedig nem más, mint Michael B. Jordan (Creed, Fantasztikus Négyes, Fekete Párduc).

Az még nem dőlt el, hogy az eredeti szereplők közül visszatérne-e valaki, ám a Neót alakító Keanu Reeves korábban elárulta, hogy csak akkor vállalná el újra a szerepet, ha Wachowskiék visszatérnének a rendezői székbe. Márpedig erre nem tudjuk, mekkora az esély.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.