Hirdetés

Matt Reeves megerősítette Andy Serkis szerepét a The Batmanben

|

A rendező Twitteren számolt be a színész castingjáról.

Hirdetés

Amellett, hogy nagyban a Venom 2 forgatására koncentrál, Andy Serkis neve felmerült még a hónap elején Matt Reeves The Batman-filmje kapcsán, hogy a Gollamot vagy éppen Caesart megformáló színész bújhat Bruce Wayne komornyikjának, vagyis Alfred Pennyworth-nek a bőrébe. A hír sokáig csak pletykaszinten mozgott, viszont a rendező a minap Twitteren erősítette meg a castingot, tehát már biztos, hogy Serkis játssza el Alfredot. Reeves egy humoros giffet posztolt ki tweetjében, ami fölé az "és itt jön Alfred!" szöveget írta.

 

Hirdetés

Andy Serkisből abszolúte kinézzük, hogy egy Michael Caine-szintű komornyikot fog megtestesíteni (már ha persze a forgatókönyv és a színészvezetés is jó lesz). Mellette Colin Farrell neve merült fel Oswald Cobblepot, azaz Pingvin szerepére, ám ezt a hírt se Reeves, se a stúdió nem erősítette (még) meg. Farrell továbbra is tárgyalásokat folytat a szerepet illetően.

 

Matt Reeves The Batman-filmje előreláthatólag 2021-ben fog megjelenni. Addig persze még sok víz lefolyik a Dunán, de drukkolunk a készítőknek, hogy semmi komolyabb probléma ne merüljön fel. Ti melyik Batman-karaktert szerepeltetnétek még a filmben és melyik színésszel?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.