Hirdetés

Folytatódik a Meg - Az őscápa

|

Jason Statham bizonyára egy még nagyobb bestiával csaphat össze.

Hirdetés

Alattomosan úszott be a mozipénztárakhoz és kíméletlenül felfalta a pénztárcánk tartalmát a Meg - Az őscápa (még ScreenX formátumban is), elvégre a Jason Statham főszereplésével készült akciófilm a 130 millió dolláros büdzséjéből majdnem 530-at fialt világszerte, egy ilyen kirobbanó teljesítmény pedig Hollywoodban folytatásért kiált. 

Hirdetés

Catherine Xujun Ying, a film executive producere és a China Media Capital alelnöke megerősítette a Variety-nek, hogy már dolgoznak a Meg - Az őscápa folytatásán, amely még meglehetősen korai fázisban tart, valamint azt tervezik, hogy vidámparki attrakciókkal bővítik a franchise-t Kínában. 

Az előző részt Jon Turteltaub rendezte, de egyelőre nem tudni, hogy ő vagy Jason Statham aláírnak-e a második menetre. Utóbbi visszatérésére mondjuk legalább akkora esély van, minthogy a Meg 2-ben felbukkan egy még drabálisabb fenevad. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.