Hirdetés

Még az is lehet, hogy nem készül el a Legendás állatok negyedik része

|

A Warner Bros. állítólag először szeretné látni, hogyan muzsikál a pénztáraknál a Dumbledore titkai.

Hirdetés

A Warner Bros. hivatalosan még nem rendelte be a Legendás állatok negyedik részét, mivel a stúdió állítólag arra vár, hogy hogyan, teljesít a Dumbledore titkai a pénztáraknál (amelyről pozitívabb kritikát és ellenvéleményt is olvashattok nálunk). A Harry Potter előzmény-franchise 2016-ban kezdődött Eddie Redmayne-nel a főszerepben, jelenleg pedig a harmadik része látható a mozikban.

Hirdetés

Az első film jó bevételt hozott, az emberek szerették, ezért a Warner Bros. bejelentett öt további folytatást. A színfalak mögött azonban továbbra is viták övezték a franchise-t, és a Grindelwald bűntettei már nem szerepelt olyan jól a mozikban, ami elbizonytalanította a stúdiót.

Három film alatt a Fantasztikus állatok franchise észrevehetően átalakult egy igazi Harry Potter előzményfilmmé, ami erősen kötődik a korábban megismert karakterekhez. A Dumbledore titkai mégis mintha el lenne átkozva, a filmet többször átdolgozták, a Covid miatt is csúszott. De Johnny Depp és Ezra Miller botrányai sem segítették a sikerét. Úgy tűnik, hogy a stúdió még mindig nem teljesen biztos abban, hogy érdemes lesz-e a folytatásra az előzménysztori. 

Bár öt film terve van a levegőben, de a negyedik rész forgatókönyve még nem készült el. A Dumbledore titkai 58 millió dollárt keresett a tengerentúlon a nyitóhétvégén, ezzel pedig az eddigi legrosszabbul teljesítő Legendás állatok film lett.

Azt nem tudni pontosan, hogy mennyi bevetél kellene ahhoz, hogy elkészüljön a folytatás. A Grindelwald bűntettei világszerte több mint 650 millió dollárt hozott, de még ezt az összeget is kevesellték a stúdiónál. A koronavírus-járvány miatt azonban hasonló bevétellel is sikeresnek számíthat már egy film Hollywoodban, mivel annyira visszaestek a jegyeladások.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.