Hirdetés

A Jurassic Park gyerekszereplői is szívesen visszatérnének az új filmben

|

Az első film három főszereplője mellett a gyerekek is az új mozi felé kacsingatnak.

Hirdetés

Múlt hónapban számoltunk be arról, hogy a Colin Trevorrow által újjáélesztett Jurassic World-trilógia lezáráshoz az eredeti film három főszereplője, név szerint Sam Neil, Laura Dern és az utánozhatatlan Jeff Goldblum mind visszatérnek. A minap pedig az a hír került be a köztudatba, hogy az 1993-as első Jurassic Park két gyerekszínésze, vagyis Ariana Richards és Joe Mazzaello azt nyilatkozta, hogy mindketten szívesen belebújnának a klasszikus karaktereik bőrébe. A döntés a stúdió és legfőképpen Trevorrow kezében van, mi pedig igencsak szívesen viszontlátnánk őket újra a nagyvásznon.

 

Hirdetés

Richards és Mazzello alakították az első film elsőre kissé idegesítő, de a mozi végére megszerethető testvérpárost, Lex és Tom Murphy-t, akikhez nem egy ikonikus jelenet kapcsolódik - mint például a konyhában játszódó macska-egér játék a raptorokkal. Annak ellenére, hogy mi és közel az összes Jurassic Park-rajongó örülne, hogyha valahogy egy-egy cameo erejéig feltűnnének ők is a filmben, se a Jurassic World, se a Jurassic World: Bukott Birodalom nem sikerült túlontúl fényesre, így gyanakvásra adhat az okot, hogy Trevorrowék csak és kizárólag a nosztalgiát szeretnék a trilógia harmadik részében kihangsúlyozni.

A Jurassic World 3-ra még közel két évet muszáj várnunk, hiszen csak 2021 júniusában kerül világszinten a mozikba. Ti várjátok vagy már az első két rész alapján letettetek az egészről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.