Hirdetés

Még idén elkészülhet a John Wick 4. része

|

Ha tartani akarják az ütemtervet, akkor erre bizony szükség is lesz.

Hirdetés

Elképesztően sikeres franchise-zá nőtte ki magát John Wick, hiszen ezidáig 3 részt láthattunk a bérgyilkos történetéből, és a Lionsgate tavaly már elárulta, hogy a bejelentett negyedik felvonás mellett egy ötödikre is sor kerül a jövőben. És bár azóta nem sok mindent hallottunk a következő részek felől, nemrég a filmek egyik fontosabb szereplője elmondott róla némi információt.

Hirdetés

A Collider egyik újságírójának ugyanis lehetősége nyílt interjút készíteni Ian McShane-nel, aki a Continental Hotel vezetőjét, Winstont alakította az előző részekben. A színész pedig elárulta, hogy ha minden jól alakul, akkor a 4. rész forgatására még idén sor kerülhet, bár az már közel sem biztos, hogy az ötödiket is leforgatják egyszerre:

Újév első napján beszéltem Keanu-val, köszöntöttük egymást, és azt mondtuk egymásnak, hogy reméljük, idén ismét találkozunk. Annyit elárulhatok, hogy a forgatókönyv már majdnem kész van, és még az idén szeretnék elkészíteni a filmet is. Ugyan korábban azt jelentették be, hogy a 4. és 5. részt egyszerre forgatják, de jelenleg ez már közel sem biztos. Ki tudja, mit hoz a jövő ezekben a nehéz időkben? A stúdiók mindenfélét bejelentenek mostanában. Afelől viszont nincs kétségem, hogy még ebben az évben elkészítjük legalább a 4. részt. 

A következő fejezetről nem sok mindent tudunk még, de valószínűleg a kaszkadőroperátorból lett rendező, Chad Stahelski ismét visszatér majd a rendezői székbe. A 4. rész premierje pedig jelen állás szerint 2022. május 27-én esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.