Hirdetés

Még sokáig velünk maradhat a Halloween franchise

|

A Blumhouse vezére további Halloween filmeket helyezett kilátásba, és a készülő Ördögűző remake-ről is megosztotta a véleményét.

Hirdetés

Amikor 2018-ban soft rebootolták a Halloweent, és megkaptuk az eredeti 1978-as film közvetlen folytatását, Jason Blumnak volt egy víziója, miszerint egy új trilógiában meséli el Michael Myers és Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) történetének záróakkordját. Hamarosan érkezik a Gyilkos Halloween címre hallgató középső fejezet, hogy majd a Halloween Endsre keresztelt harmadik résszel pont kerüljön Michael Myers őrjöngésének végére. Vagy mégsem?

Hirdetés

Blum kifejtette, hogy annak idején a Universal stúdióval egy trilógiában egyeztek ki, ugyanakkor rendkívül örülne, ha a Halloween Ends után is további Myers centrikus filmeket készíthetnének a saját produkciós cége, a Blumhouse égisze alatt.

"Három filmre szerződtünk le, három film erejéig házasodhattunk össze Michael Myersszel. Szeretném ezt meghosszabbítani. Ha Malek Akkad (az eredeti Halloween széria producerének, Moustapha Al Akkadnak a fia - a szerk.) is szeretné, akkor én sem gördítenék akadályt elé. Ugyanakkor egyelőre azon dolgozunk, hogy a harmadik film egy fantasztikus záró darab legyen, mivel jelenleg ez a fő feladatunk. Ha azon túl is sikerülne tovább együttműködni, az nagyszerű lenne. Viszont egyelőre nincs tervben, hogy a harmadik film után is részt vegyünk további (Halloween) projektekben."

Egyelőre tehát annyi biztos, hogy Laurie Strode szerepe a Halloween sagában a Halloween Ends filmmel végéhez ér - azonban mivel Michael Myers is egyfajta halhatatlan slasher gyilkos, nem kellene sok követ megmozgatni a visszatéréséhez. Már csak egy kompetens, jól kidolgozott protagonista kellene, aki méltó utódja lehetne Curtis karakterének.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Blum a Halloween mellett egy másik nagy projektjükről, a szintén soft rebootolt Ördögűzőről is szót ejtett. Ahogy a 2018-as Halloween, úgy az új Ördögűző is az eredeti film közvetlen folytatása lesz, eltörölve minden egyes korábbi utórészt a kánonból, miközben évtizedeket ugrik előre az időben.

"Remélem, hogy az Ördögűzővel is meg tudjuk azt csinálni, mint a Halloweennel. Az eredeti Halloween nagyszerű volt, a második rész elment, és az összes többi egyáltalán nem volt jó. Aztán jöttünk mi, új életet leheltünk bele, és az embereknek ez tetszett, szóval nagyon remélem, hogy ugyanígy lesz az Ördögűzővel. Most még mindenki azt hiszi, hogy nagy pofára esés lesz a vége, de ugyanazzal a rendezővel és ugyanazzal az íróval fogunk együtt dolgozni (mint a Halloweenben): David Gordon Greennel és Danny McBride-dal. Úgy hiszem, hogy újra feltaláljuk majd az Ördögűzőt, tehát egyszerre lesz friss, újszerű és eltérő az elődtől, de ugyanakkor kapcsolódik is hozzá, és ezek mellett persze nagyon-nagyon félelmetes lesz."

Az új Ördögűzőt is a Universallal együttműködve hozzák tető alá Blumék, és egyelőre egy 2023 október 13-i premier van megcélozva. Akár sikerül Blumnak további Halloween filmekre elköteleződni, akár nem, a horrorrajongók jó néhány évig nem fognak unatkozni a sötét októberi hónapokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.