Hirdetés

Még sokat kell várni a Squid Game folytatására

|

Idén még biztosan nem folytatódhatnak a véres gyermekjátékok.

Hirdetés

A Netflix tavalyi évének egyik legnagyobb durranása Dél-Koreából érkezett a Squid Game képében. Az ismerős, illetve a nyugati kultúrában ismeretlennek ható gyermekjátékok véres kiforgatása, a keményen megfogalmazott társadalmi kritika fogta és elsöpörte a Netflix nézőközönségét, amit nem tudott figyelmen kívül hagyni Hwang Dong-hyuk, a széria készítője sem, és végül gyorsan beadta a derekát a folytatást illetően.

Hirdetés

Aki azonban azt hitte, hogy a második évad gyorsan fog érkezni, azt most maga Dong-hyuk fogja lelombozni, aki a Vanity Fairnek árulta el, hogy 2023 végénél hamarabb biztos nem fog debütálni a folytatás. Egyelőre három oldalnyi ötlete van a készítőnek, amire egy egész évadot kellene felhúznia, úgyhogy kijelenthető, hogy még nagyon korai stádiumban leledzik a projekt. Ugyanakkor az évad íve már a készítő szemei előtt lebeg.

"A játékok ismét próbára teszik az emberiséget. Azt a kérdést akarom körbejárni, hogy a valódi szolidaritás egyáltalán lehetséges-e az emberek között?"

Míg az első évad leginkább a hűséggel kapcsolatos kérdéseket firtatta, addig a folytatás a fentiek alapján a szolidaritás kulcsszó köré épülhet fel. Az mindenesetre örvendetes, hogy nem egy szimpla ismétlést akar összehozni Dong-hyuk, hanem tovább építeni a világot új kérdések felvetésével.

Ti sajnáljátok, hogy csak ilyen későn érkezik a Squid Game második évada?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.