Hirdetés

Mégis elkészül a Squid Game folytatása

|

Hwang Dong-hyuk, a széria készítője meghajolt a nyomás előtt.

Hirdetés

A számok alapján csak idő kérdése volt, hogy mikor rendelik be a nagysikerű Squid Game folytatását, és bár a Netflixtől még nem érkezett hivatalos közlöny az ügyben, a legnagyobb kérdőjel mégis feloldódott, hiszen a széria eddig vonakodó készítője, Hwang Dong-hyuk erősítette meg a második évad érkezését az AP hírügynökségnek adott interjújában.

"Akkora nyomást, akkora megkeresést és akkora szeretetet kaptam a második évad kapcsán, hogy el sem tudom mondani. Igazából úgy érzem, hogy nem is adtak nekem más lehetőséget. Elmondhatom, hogy bizony lesz második évad. Már meg is fogant a fejemben. Jelenleg a tervezési fázisban van, úgyhogy még korai lenne premierről és történetről beszélni. De azt megígérhetem, hogy lesz folytatás."

Hirdetés

Hwang azért annyit hozzátett, hogy (természetesen) Gi-hun (Lee Jung-jae) marad a folytatás középpontjában, ám a többiekről nem ejtett szót. Az már az első évadban kiderült, hogy akinek haláláról nem kapunk közeli képeket, az jó eséllyel túlélhette a nem mindennapi versengést, úgyhogy akár még Wi Ha-joon Jun-ho nyomozója is visszatérhet valamikor a jövőben.

Ti örültök, hogy így vagy úgy, de folytatódni fog a Squid Game?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.