Hirdetés

Megérkezett a Dűne magyar szinkronos előzetese!

|

Már magyarul is megszólalnak a Denis Villeneuve-féle Dűne előzetesében.

Hirdetés

A Szárnyas fejvadász 2049, az Érkezés és a Sicario rendezője, Denis Villeneuve elképesztő szereplőgárda segítségével álmodta vászonra Frank Herbert kultikus sci-fi regényét, a Dűnét, amelybe múlt héten végre mi is belepillanthatunk az első, masszív előzetesével. Ezt immáron magyar szinkronosan is lehetőségünk van szemrevételezni.

Hirdetés

A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok az Arrakis bolygó feletti uralomért harcolnak, de a naprendszereken átívelő cselszövések, háborúk és politikai manőverek közepette van egy ember, aki talán békét hozhat az univerzumnak Paul Atreides képében. A főszerepben Timothée Chalamet látható, de mellette felbukkan Jason Momoa, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Zendaya, Oscar Isaac, Dave Bautista, Josh Brolin, Javier Bardem és Charlotte Rampling is, egyszóval nem a színészeken múlik majd a Dűne új adaptációja.

Az első kedvcsináló egyértelműen grandiózus sci-fit ígér, többek között a látványra sem lehet panasz, az pedig jelen állás szerint 2020. december 17-én derül ki, mekkora sikerrel álmodta vászonra Villeneuve ezt a nehezen adaptálható alapanyagot. (Persze a legutóbbi halasztások tükrében érdemes felkészülni, hogy a Dűne sem idén debütál a mozikban.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.