Hirdetés

Megérkezett az első hivatalos kép a Godzilla vs. Kongból

|

Let them fight.

Hirdetés

Miután a Warner jövő májusra halasztotta az eredetileg idén novemberre tervezett Godzilla vs. Kong premierjét, egyelőre nem igazán számítottunk túl sok marketinganyagra a két titán várva várt összecsapásával kapcsolatban. Azonban, ahogyan azt már a Godzilla: A szörnyek királyánál is láthattuk, egy a filmhez készült játékfigura idő előtt adott némi betekintést arról, mégis mire számíthatunk az óriási majom és a túlméretezett őshüllő közti bunyót illetően. 

Hirdetés

Mint ahogy az a képen is jól látható, a Kong: Koponya-szigetben megismert óriásgorilla időközben szépen behozta a Godzillával szembeni méretbeli hátrányait, így akik amiatt aggódtak, hogy Kong netán idő előtt padlót fog fogni Godzilla ellen, azok most végre megnyugodhatnak.

A szörnyek tehát rendben lesznek, viszont hogy ez a film többi részéről is elmondható lesz-e, nos, erre azért egyelőre még nem vennénk mérget, de őszintén reménykedünk benne, hogy a Warnernél ezúttal tényleg tanultak az utóbbi években összehozott megannyi kudarcukból. 

A Godzilla vs. Kong 2021. május 21-én kerül a mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.