Hirdetés

Megerősítve: Sly nem tér vissza a Creed III-ban

|

Ne is álmodjunk róla.

Hirdetés

Minekután Sylvester Stallone az elmúlt napokban közzétette, hogy elkezdett dolgozni otthon a Rocky előzménysorozatán, felmerülhet a kérdés, hogy miként érinti ez majd a karakter jövőbeni sorsát? Habár már félig-meddig tudni véltük, hogy Stallone nem fog részt venni a Creed harmadik etapjában, most már egyre bizonyosabbak lehetünk. 

Hirdetés

Ha esetleg valaki még kételkedett volna a dologban, a színész/rendező az Instagram-oldalán válaszolt egy erre vonatkozó kérdésre, amely elég egyenesen, minden mellékzönge nélkül lefestette a képet, azaz: a Creed III el fog készülni, viszont ő nem fog benne szerepelni. Kész. Pont. 

Lehet ezt követően találgatni, hogy vajon a karaktert miként fogják kiírni a történetből, hogy meg fog-e halni, vagy egyszerűen csak valamilyen okból kifolyólag ignorálják őt. Mindenesetre úgy gondolom, ott lesz a nyoma a történeten, hiszen Creed felemelkedésének ívében kulcsfontosságú szerepet töltött be. A filmről tudjuk, hogy Michael B. Jordan fogja rendezni (aki egyben a címszereplő és akinek ez lesz a rendezői debütálása), a forgatókönyvet pedig a Space Jam második etapjának írója, Keenan Coogler fogja jegyezni Zach Baylinnel (neki íróként még nem láthattuk filmjét). A film premierje elvileg 2022. november 23-án lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.