Hirdetés

Megható videóban mond búcsút Daniel Craig a 007-es ügynök szerepétől

|

Hamarosan lezárul egy újabb korszak.

Hirdetés

Nemcsak a 25. James Bond film, a Nincs idő meghalni járt be hosszú (és csúszásokkal teli) utat, hanem Daniel Craig is, aki a 2006-os Casino Royale-tól számítva eddig négy filmben alakította a 007-es ügynököt emlékezetesen. Jó ideje azonban már tudjuk, hogy a brit színész idén szeptemberben ölti magára utoljára James Bond szerepét, aki egy érzelmes videóban mondott búcsút a karaktertől.

Hirdetés

A videó még a Nincs idő meghalni forgatásának legvégén készült, de csak most került ki az internetre, amelyben Craig elmondja, hogy milyen érzés, hogy ennyi év után elbúcsúzik Bond szerepétől, hozzátéve, hogy különösen élvezte az utolsó Bond-filmjének szereplőivel és stábjával való közös munkát.

Az eddigi leghosszabbnak ígérkező 007-es film szeptember 30-án debütál a hazai mozikban Cary Fukunaga rendezésében, Craig mellett pedig feltűnik még Lashana Lynch, Ana de Armas, Rami Malek, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, valamint David Dencik.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.