Hirdetés

Mégis elkészül a Magic Mike 3, nem akárki tér vissza

|

Magic Mike's Last Dance címmel egyenesen az HBO Maxon fog debütálni az új film.

Hirdetés

Elsőre talán nehéz felvállalni nagyobb társaságban vagy baráti beszélgetésekkor, hogy a 2012-ben megjelent Magic Mike nemhogy tetszett, hanem egy kifejezetten jó, elmélázós témákat feszegető, bravúrosan összetákolt mozi lett. Hollywood egyik örök érvényű zsenije, Steven Soderbergh (Traffic, A sebész, Mint a kámfor) foglalt helyet a rendezői székben, a forgatókönyvet pedig a több filmes területein is megfordult Reid Carolin jegyezte. A hús-vér, emberi karakterei, az egyszerű, mégis pofátlanul zseniális tálalása és a mindenki fejében meg-megpendülő életúti kérdései egy rétegelt és többször átélős élménnyé tették ezt az elsőre homlokráncoló filmet. A három évvel későbbi folytatás - Magic Mike XXL címen - már híján volt a kreatív és zseni jelzőknek, de még így is úgy folytatta Mike és vetkőző csapata történetét, hogy a stáblista alatt egy jóleső mosoly ült ki a néző szájára. A minap felröppent hírek alapján pedig végre tényleg megkapjuk a régóta várt befejezést, amihez nem akárki tért vissza…

Hirdetés

…méghozzá a rendezői székbe. Ugyanis a Channing Tatum által megosztott kép alapján nem csupán azt tudtuk meg, hogy Magic Mike's Last Dance (Magic Mike: Az utolsó tánc?) lesz a harmadik film címe, a forgatókönyvet ugyanúgy Reid Carolin írta, hanem azt is, hogy Steven Soderbergh visszatér rendezőként. Mindez már éppen elegendő is, hogy tűkön ülve várjuk a polihisztor fenegyerek legújabb moziját - ami hasonlóan a legutóbbi filmjeinél, jelen esetben is mindössze házimozi lesz. Ugyanis mindössze az HBO Max műsortárát fogja erősíteni a harmadik Magic Mike, és nem a multiplexekét, hivatalos premierdátum pedig még nem érkezett. De annyi baj legyen; már ez a bejelentés is legalább akkora mosolyt csalt az arcunkra, mint amekkora hancúrléc ágaskodik Big Dick Richie gatyájában… mármint… ö…

Ti mit gondoltok, hogy folytatják és zárják le Mike-ék történetét?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.