Hirdetés

Megjelent a Tron: Örökség teljes zenei albuma a Daft Punktól!

|

We are up all night to get lucky!

Hirdetés

Most december 17-én ünnepelte 10. születésnapját John Kosinski mozija, a Tron: Örökség. Nem lehetne azt mondani, hogy a film - az első részhez hasonlóan - igazán kiemelkedőre sikerült volna, de ez is megtalálta a közönségét. Ebben nem kis részt a sajátosan egyedi, semmihez sem fogható látvány, valamint a Daft Punk zúzós (mellesleg okkal Oscar-jelölt) zenéje is közrejátszott. A zene rajongóinak most van egy jó hírünk!

Hirdetés

A Disney Records ugyanis az évforduló örömére még karácsony előtt kiadta a teljes zenei anyagot "The Complete Edition" néven 9 új tétellel, amely mostanra már elérhető az AppleStore-ban, iTunes-on és Spotify-on is. Azonban tisztázzunk még valamit! Ez a kiadás nem tartalmaz egyetlen olyan számot sem, ami a korábbi kiadványokon nem szerepelt, csak míg voltak olyan trackek, amelyek kizárólag a digitális, vagy a bakelit, vagy az Amazon exkluzív digitális verzióin voltak megtalálhatóak, most ezek mindegyike megtalálhatóak ezen a másfél órás albumon. Például az eredeti albumról fájdalmasan hiányzó (ugyanakkor annak tökéletes szerkezetét megtörő) "Encom Pt. I" és "Encom Pt. II", amelyek - ahogy a címük is mutatja - Sam Flynn (Gareth Hedlund) betörése, majd menekülése alatt szólnak az Encom székházában játszódó jelenetek alatt. A bónusz számokkal pedig az eredeti album szerkezete sem csorbul, nem narratív sorrendben lettek beillesztve, hanem az eredetileg kiadott trackek után, szépen elrendezve.

Az anno vártnál szolidabb bevételek és fogadtatás miatt sokáig a levegőben lógott a harmadik rész, majd jó időre a Disney törölte is a filmtervezetei közül, mígnem a film nemrég újra mozgásba lendült és azóta is fejlesztés alatt áll. Kosinskit a rendezői székben az Oroszlánnal korrekt elismeréseket begyűjtő Garth Davis válthatja, míg a főszerepet Jared Leto játszhatja. Bemutató egyelőre nincs a láthatáron, de addig is legalább lesz mit hallgatnunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.