Hirdetés

Liam Neeson is csatlakozhat a Megjött apuci 3-hoz?

|

Mark Wahlberg egy interjúban utalt rá, hogy nagyon szeretné a szériában látni Liam Neesont, a találgatások pedig rögtön megindultak.

Hirdetés

Nagy sikerrel vetítik az amerikai mozik a Megjött apuci 2. című komédiát, amelyben az első részben megismert két vetélkedő faterhoz - Mark Wahlberghez és Will Ferrellhez - ezúttal a nagypapák is csatlakoznak, akiket Mel Gibson és John Lithgow alakítanak.

Hirdetés

A filmben Liam Neeson is megszólal egy fiktív akciófilm narrátoraként, ezzel kapcsolatban tett érdekes kijelentést Mark Wahlberg, aki egyben a film egyik producere is, tehát érdemes nem félvállról venni a mondatait. Az év legjobban fizetett színésze azt találta nyilatkozni egy interjúban, hogy szívesen látná Neesont a Megjött apuci 3-ban. A kijelentést valószínűleg poénnak szánta, de sok ilyenből lett már Hollywoodban folytatás, ezért a rajongók akár fel is készülhetünk arra, hogy a problémás család harmadszorra is visszatér, Neesonnal kiegészítve.

A Megjött apuci 2. december 7-én kerül a hazai mozikba. Ti szívesen látnátok még több részt a vígjátékból, mondjuk Liam Neesonnel az egyik főbb szerepben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.