Hirdetés

Megkezdődött A galaxis őrzői 3 forgatása

|

Újra együtt a csapat.

Hirdetés

Hosszú előkészületi utat járt be A galaxis őrzőinek harmadik része, hiszen az előző rész premierje óta már több mint 4 év telt el, az azóta eltelt idő alatt pedig volt itt rendező kirúgás, majd visszaédesgetés, megváltozott időbeosztás, kirobbant világjárvány, emiatt pedig további csúsztatások. A Disney azonban mindvégig kitartott amellett, hogy az Őrzők megérdemelnek egy harmadik részt, mostanra pedig minden akadály elhárult a munkálatok elkezdése előtt.

Hirdetés

A hírt James Gunn osztotta meg egy Twitter-poszt során, amelyben leírja, hogy furcsa, hosszú és időnként kihívásokkal teli utazás volt ide eljutni, de az út során felmerülő akadályok csak még boldogítóbbá tették ezt a pillanatot.

A folytatásban - ahogyan azt a kép is megerősíti - minden fontosabb szereplő visszatér, mint Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, és Sean Gunn. Hozzájuk csatlakozik új arcként Will Poulter, aki a képregényekben hősként és gonoszként is feltűnő Adam Warlockot kelti életre, és aki a filmben is fontos szerepet tölt majd be. A képen emellett feltűnik még Chukwudi Iwuji is, aki szintén tiszteletét teszi a történet során, karakterét azonban még rejtély övezi.

A galaxis őrzői 3 premierje 2023. május 5-én esedékes, a csapattal azonban már jövőre is találkozhatunk, hiszen nem csak a Thor 4. részében tűnnek fel, de érkezik a A galaxis őrzői ünnepi különkiadása is.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.