Hirdetés

Jon Watts már idén elkezdheti forgatni az új Fantasztikus Négyest

|

Bár Watts egyre több projekthez köteleződik el producerként, a következő rendezése úgy tűnik, hogy szintén egy Marvel-film lesz.

Hirdetés

A napokban adtunk hírt róla, hogy Jon Watts produceri felügyelete alatt készül el a Végső állomás franchise hatodik része az HBO Maxra, aminél a szemfülesebb olvasók már húzhatták a szemöldöküket, hogy a Pókember: Hazatérés trilógia rendezője miért csak producerként lesz jelen a projektben. Nos, nagyon úgy tűnik, hogy Watts a Foxtól visszavásárolt Fantasztikus Négyest támaszthatja fel hamvaiból a vártnál is korábban.

Hirdetés

Amióta a gigaüzlet megköttetett a Disney és a Fox között, szinte nem telik el úgy nap, hogy ne lenne napirenden a Fantasztikus Négyes, illetve az X-Men mutánsainak debütálása a Kevin Feige által kiépített Marvel Filmes Univerzumban. Bár egyelőre hivatalos premiert egyik projekthez sem kaptunk, a Variety értesülései szerint Jon Watts már idén elkezdheti forgatni Reed Richardsék kalandját, ami 2023-ban mutatkozhat be a mozikban.

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy ha már idén elrajtolnának a munkálatok, akkor miért nincs több hivatalos infó az új Fantasztikus Négyesről? Kevin Feige egy ComicBook.com-nak adott tavalyi interjújában erősen azt sugallta, hogy egy titkos casting körön már túl is vannak, és hogy az új négyest már befutott, illetve még alig ismert színészek alakíthatják majd.

Mindehhez még csapjuk hozzá azt, hogy a Doctor Strange 2-höz a hetekben új felvételeket készítettek, ami megalapozhatja azokat a pletykákat, miszerint a Fantasztikus Négyes egy vagy több tagja akár már Benedict Cumberbatch filmjében felbukkanhat - melyet követően akár hivatalossá is válhat a Feige által célozgatott, sunyiban lebonyolított casting.

Szerintetek a Pókember filmek után Watts megérdemel még egy projektet a Marvel Filmes Univerzumban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.