Hirdetés

Mégsem kapunk jövőre Hang nélkül előzményfilmet

|

A Paramount jóval későbbre csúsztatta a franchise újabb fejezetét.

Hirdetés

John Krasinski 2018-ban jelentkezett be a Hang nélkül első részével, amibe a vérmesebb rajongók rögtön beleláttak több folytatást, a második epizódot pedig 2021-ben meg is kaptuk. A történet azonban itt nem állt meg, hiszen a harmadik részen túl egy előzményfilmet is bejelentettek, mely utóbbi eredetileg jövőre lett volna hivatott visszarepíteni minket a Hang nélkül világába.

Hirdetés

A Piget is jegyző Michael Sarnoski filmje azonban végül csak többhónapos csúszással, 2024 márciusában fogja megrohamozni a mozikat a Paramount friss bejelentése alapján. Az A Quiet Place: Day One a címből is fakadóan a legelső napot fogja elmesélni, amikor is a hangra érzékeny idegenlények megérkeztek a Földre - ebből az ominózus napból már kaptunk egy kis ízelítőt a második rész elején. Hogy pontosan kikről és miről fog szólni az előzményfilm, arról persze egyelőre nincs biztos információ, ám mivel Krasinski producerként felügyeli a projektet, bízunk a színvonal tartásában. 

Ti sajnáljátok, hogy jövőre Hang nélkül film nélkül maradunk?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.