Hirdetés

Mégsem kapunk Star Wars filmet jövőre?

|

Taika Waititi szállított lelombozó helyzetjelentést a rajongók számára.

Hirdetés

A májusi Star Wars eseményen sok kecsegtető hírrel gazdagodtak a messzi-messzi galaxis szerelmesei, többek között az is kiderült, hogy várhatóan Taika Waititi filmje lesz a következő, mely a mozikba kerül majd 2023-ban. Az író-rendező-színész később azt is kifejtette, hogy örül annak, hogy a filmje nem fog kapcsolódni a már jól ismert Skywalker-saga karaktereihez.

Hirdetés

A The Wrapnek azonban a napokban arról számolt be, hogy a Star Wars projektje koránt sincs olyan előrehaladott állapotban, mint azt eddig sejtettük vagy reméltük.

"Augusztustól Új-Zélandon leszek az év végéig a Zászlónk halált jelent második évada, illetve a Time Bandits miatt, és ez idő alatt írni fogok. Próbálom kiötleni, hogy mi is legyen a történet."

Egy korábbi interjúban Waititi arra is kitért, hogy olyan Star Wars filmet szeretne, mely a franchise sajátosságait magán hordozza, és nem csupán a nyitányban felbukkanó logó miatt lesz az Star Wars. Ez értelemszerűen megnehezíti Waititi dolgát, aki eközben meg is akarja újítani a franchise-t, vagy legalábbis kibővíteni az eddigi határait. Mindenesetre, ha idén nem kezdődik el a forgatás - amire a szkript hiányában nagy az esély - akkor minden bizonnyal a jövő decemberi premier is ugrik.

Ti sajnálnátok, ha csak 2024-ben ülhetnénk be újra Star Wars filmre a mozikban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.