Hirdetés

Taika Waititi sem használ létező Star Wars karaktereket a saját filmjében

|

Az Acolyte készítője után Waititi is kifejtette, hogy nem kér a Skywalkerekből.

Hirdetés

Bár a Star Wars lényegében egy végtelen univerzum, az eddigi filmekből mégis az az érzése támadt az embernek, hogy minden nagyobb esemény egy bizonyos család körül forog - közvetve vagy közvetlenül. A Baljós árnyak előtt száz évvel játszódó The Acolyte készítője nemrégiben osztotta meg, hogy mennyire örül annak, hogy nem kell a Skywalkerekkel foglalkoznia, és most Taika Waititi, a következő Star Wars-film rendezője nyilatkozott hasonlóképpen a Total Filmnek.

Hirdetés

Waititi a következőket mondta el: 

"Nézzétek, ahhoz, hogy a Star Wars univerzuma kibővülhessen, egyszerűen bővülnie kell. Nem hiszem, hogy bármi haszon származna belőlem ebben az univerzumban, ha mindenki úgy lenne vele, hogy 'jaj, az ott az Ezeréves Sólyom tervrajza, ó, az ott Chewbacca nagymamája'. Ezek mind összefüggnek, és ez nagyszerű, én azonban valami újba kezdenék bele, és új karaktereket hoznék létre, hogy tovább bővítsem a világot, ami ellenkező esetben egy nagyon kicsi történet képét mutatná."

Az egyelőre cím nélkül árválkodó Waititi-féle Star Wars-film a Lucasfilm múltkori bejelentése alapján 2023-ban kerülhet a mozikba, de előbb még láthatjuk a rendezőtől egy másik nagy franchise bővítését a Thor: Szerelem és mennydörgés képében. 

Ti kíváncsiak vagytok a rendező Star Wars történetére?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.