Hirdetés

Megszólalt a Jurassic World producere a franchise jövőjéről

|

Frank Marshall úgy látja, hogy a Világuralom után is érkezhetnek dinós filmek.

Hirdetés

Annyi bizonyos, hogy idén nyáron a Jurassic World: Világuralommal egy három évtizedes történet zárul le. Colin Trevorrow többször is megerősítette, hogy az új film nemcsak a Jurassic World, hanem a Jurassic Park trilógia búcsújaként is szolgál, melyben a régi és az új színészek együtt menekülhetnek majd a dinoszauruszok elől.

Hirdetés

Ez természetesen a franchise régi és új rajongóit egyaránt lázba hozza, ugyanakkor a premier közeledtével egyre több kérdés merül fel a Jurassic Park/World jövőjével kapcsolatban. Frank Marshall, a Jurassic World producere a napokban a SlashFilmnek nyilatkozva osztotta meg meglátását az opcióik kapcsán.

"Úgy hiszem, hogy a Világuralom lezárja ezt a trilógiát, de ettől még nem fogunk ülni a babérjainkon. Le fogunk majd ülni, és megnézzük, mit hoz a jövő. Van egy nagyszerű sorozatunk, a Krétakori tábor Netflixen. Természetesen minőségi, jó filmeket akarunk készíteni, remek sztorival, írókkal és rendezőkkel, de mindenképp megpróbálunk majd többet kihozni a Jurassic Worldből."

Marshall a Krétakori tábor kapcsán egy potenciális spin-off sorozat lehetőségével kapcsolatban is megszólalt.

"Nem, csak a filmekre fókuszálok. Nem is igazán gondoltam még rájuk (a spin-off sorozatokra), legalábbis nem beszélgettünk még róluk. Mint mondtam, van egy animációs sorozatunk, és szerintem ez egyelőre bőven elég."

Ti örülnétek, ha a Világuralommal új kapuk nyílnának a franchise számára, amit további filmek vihetnének tovább?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.