Hirdetés

Megtalálták a Tőrbe ejtve 2. részének első főszereplőit

|

Méghozzá két igazi nagyágyú személyében.

Hirdetés

Nem mondhatnánk, hogy sokáig vesztegette volna az idejét Rian Johnson (Looper - A jövő gyilkosa, Star Wars: Az utolsó Jedik), hiszen alig egy hónapja csak annak, hogy megtudtuk, hogy mindjárt két folytatást is készíthet a 2019-es Tőrbe ejtvéhez a Netflixre egy gigaüzlet keretén belül, máris napvilágot látott az első főszereplők kiléte a 2. részhez.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis kiderült, hogy A galaxis őrzői Drax-jeként nagy népszerűségre szert tevő Dave Bautista mellett a három Oscar-díjra jelölt Edward Norton is csatlakozott Daniel Craighez, aki természetesen visszatér a detektív Benoit Blanc szerepében a folytatásokban is.

A történetről egyelőre semmi információnk sincs, mindenesetre azt tudjuk, hogy Johnson ismét egy all-star színészcsapatot szeretne összeverbuválni, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem Bautista és Norton lesz az utolsó nagy bejelentett név. Annyi még biztos, hogy az író-rendező Rian Johnson, Ram Bergman producer és Daniel Craig egyaránt 100-100 millió dollárral lesznek gazdagabbak az üzlet keretén belül, a Netflix pedig semmibe sem szólhat bele, teljes egészében Rian Johnsonra bízzák a két berendelt folytatás kreatív igazgatását. A forgatás a hírek szerint pedig már június végén kezdetét is venné Görögországban, így hamarosan még több bejelentésre számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.