Hirdetés

Megvalósul Jason Momoa és Dave Bautista közös filmje

|

Mégpedig a Halálos fegyver-szerű projekt.

Hirdetés

A mai világban már nem lepődünk meg azon, hogy ha valamelyik színész/sztár kidob egy tweetet valamilyen ötlettel, csak úgy félig poénkodva, akkor pár napra rá már hivatalosan is ötletelgetnek és fejlesztik magukban a filmet. Hiszen az internet közönsége felkapta annyira, hogy ez megtörténhessen. Nos, ez történt Jason Momoa és Dave Bautista elképzelt, közös akciófilmjével is. 

Hirdetés

Magát az ötletet Bautista dobta fel saját Twitter-oldalán, amely így szólt:

Ezt most csak úgy kiteszem az éterbe, meglátjuk, mi lesz. Nos tehát... Én és Momoa egy Halálos fegyver-szerű havermoziban, David Leitch rendezése alatt. Oké. Tessék. Most pedig várunk.

Természetesen a világháló egyből elkezdett ötletelni és úgy tűnt mindenkinek tetszik a dolog. Ez akkor egy random fantáziálgatásnak tűnt, most azonban kiderült, hogy nagyjából, amikor a tweetet kilőtte az éterbe, Momoának is küldött egy üzenetet, hogy mit szólna, ha csinálnának egy ilyet. Szó szót követett, majd arra lyukadtak ki, hogy a filmet Hawaii-on kellene megcsinálni. A színész mindezt James Cordonnak mesélte el a The Late Late Show-ban, ahol a See című sorozatát promótálta (amelyben együtt játszik Bautistával). 

Hogy pontosan milyen ötletük is van a sztorira, az egyelőre rejtély, mindenesetre úgy gondolja, hogy az, hogy ők ketten játszanak egy akciófilmben, abszolút adja magát:

Dave szeret hordani úszónadrágot. Én szeretek hordani rövidnadrágot. És mindketten a felsőnk nélkül szerepelnénk. Ő mogorva lenne, én elbűvölő. Ez eladja saját magát, tesó. Nekem van hajam. Neki nincsen haja. Lefedünk minden demográfiát.

Csak remélni tudjuk, hogy lassan Leitch-et is megtalálják az ötlettel, ahogyan abban is rengeteg bizodalmunk van, hogy egy épkézláb forgatókönyvet is összehoznak majd a hirtelen jött ötlet mellé. Mert persze, értjük, hogy jól mutatna egymás mellett ez a két jómadár, de a Halálos fegyvert sem az ilyen felszínes dolgok miatt szerettük, hanem mert volt mögötte egy jó történet és szépen kiglancolt karakterek. Na de ez már csak az én személyes hozzáfűznivalóm a dolgokhoz, nem szeretnék ünneprontónak tűnni. Reméljük a legjobbakat. 

Jason Momoa legújabb filmjéről, a Netflixen található Édes kislányomról egyébként ide kattintva olvashatjátok el kritikánkat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.