Hirdetés

Dave Bautista egy Halálos fegyver-féle filmet készítene

|

Méghozzá nem mással, mint Jason Momoával és a rendező személyére is lenne ötlete.

Hirdetés

A legnagyobb ötletek akkor keletkeznek, amikor nem is figyelünk oda, csak hagyjuk, hadd kalandozzunk a fantázia messzi tengerén. Valami ilyesmi juthat eszünkbe, amikor meglátjuk A galaxis őrzői-filmek Draxjének, vagyis Dave Bautistának a legfrissebb Twitter posztját. Ebben ugyanis egy teljesen váratlan ötlettel állt elő: azt kérdezte a követőitől, hogy mi lenne, ha készülne egy olyan Halálos fegyver-ihlette buddy-cop film, amiben ő és Jason Momoa játszana főszereplőként, a rendező székbe pedig az Atomszőke és a Halálos iramban: Hobbs és Shaw direktora ülne.

Hirdetés

A válaszok persze nem meglepőek: mindenki azt írja, hogy benne lenne egy ilyen stílusú filmben. Ha egy tehetséges forgatókönyvírót bíznának meg az ötlettel, aki hasonló kémiát adna Momoa és Bautista karaktereinek, mint amilyen Mel Gibsoné és Danny Gloveré volt a Halálos fegyver-filmekben, és mindehhez hozzávesszük David Leitch bravúros akciójeleneteit, egy tömény szórakozás elé nézhetnénk. Persze mindez csak egy posztnyi ötlet, semmi sem hivatalos még.

Ti mit gondoltok, benne lennétek egy ilyen felállásban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.