Hirdetés

Megvalósulhat egy harmadik Top Gun film is?

|

Miles Teller már beszélt erről Tom Cruise-zal.

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy a Top Gun: Maverick milyen elképesztő sikereket ér el még mindig a mozik pénztárainál (az összbevétel már 1,1 milliárd dollár felett jár), nem meglepő, hogy a Paramount stúdiónál máris a következő folytatásról ötletelnek. Egyelőre még nincsenek hivatalos tervek a Top Gun 3 elkészítésére, de talán már csak a megfelelő történet kell ahhoz, hogy belevágjanak. Ha pedig ez megtörténik, akkor akár Tom Cruise is újfent visszatérhet.

Hirdetés

Erre tett utalást a Maverick társfőszereplője, Miles Teller, aki szerint a színész már folytatott beszélgetést ennek a lehetőségéről. Teller ezt az Entertainment Tonightnak adott új interjújában fedte fel nemrég. Ebben elmondta, hogy a Top Gun 3. esetében minden azon múlik, hogy Cruise vissza akar-e térni mégegyszer. A színész azt is elismerte, hogy beszélt már erről Cruise-zal:

Nagyszerű lenne, ha elkészülhetne. De ez csak Tom Cruise-on múlik. Minden Tomon múlik. Beszélgettem vele erről már. Majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok.

Teller hozzátette, hogy különleges kapcsolatot alakított ki Cruise-zal a Maverickben eltöltött közös idő alatt. A színész arra is utalt, hogy a film hatalmas bevételt hozott a kasszáknál, ami remélhetőleg segíthet meggyőzni Cruise-t abban, hogy visszatérjen egy harmadik részre. De ha ez végül mégsem történne meg, Teller mindig hálás lesz azért, hogy lehetőséget kapott a második részben:

Az, hogy megosztotta velem és sok más fiatal színésszel a Top Gun-élményt, egy olyan vad utazás volt, amit sosem fogok elfelejteni.

Ti örülnétek egy harmadik Top Gunnak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.