Hirdetés

Megvalósulhat a Vasököl 2.

|

Legalábbis erre tett utalást az első rész rendezője.

Hirdetés

Idén októberben ünnepli 10. évfordulóját Shawn Levy (Free Guy) és Hugh Jackman bokszoló-robotos drámája, a Vasököl, amely egy teljesen szórakoztató, és több szempontból egyedi alkotás lett szerethető karakterekkel és látványos közelharci jelenetekkel. Ám a pénztáraknál sajnos nem úgy szerepelt, ahogyan azt a Disney várta (habár nem nevezhető kimondottan bukásnak a film, hiszen a 110 millió dolláros büdzséből 299 milliót keresett a pénztáraknál), ezért sosem készült hozzá folytatás.

Hirdetés

Tíz évvel később azonban mintha új erőre kapott volna a film, hiszen a koronavírus okozta tavalyi lezárások idején a Netflixre felkerülvén a streamingszolgáltató egyik legnézettebb címe lett (folyamatosan a Top 10-es listában tanyázott), ennek köszönhetően pedig felmerült Levy-ben, hogy talán nincs még annyira veszve egy esetleges folytatás lehetősége, amiről már Jackmannel is beszélt:

Az utóbbi időben rengeteget járt a fejemben a folytatás, és ami azt illeti, a beszélgetéseimben is. Ez köszönhető főleg annak, hogy amikor a Netflix a tavalyi lezárások alatt elkezdte streamelni a filmet, az egyik legnépszerűbb és legnézettebb címük lett. Ez vezetett ahhoz, hogy elkezdtünk beszélgetni róla Hugh-val, hogy: "Mi ez a nagy szeretet a Vasököl iránt?", majd realizáltuk magunkban, hogy igazából mi is nagyon szeretjük a filmet. Mindig is oda voltunk érte. Ez egyike azoknak a "soha ne mondd, hogy soha" helyzetnek annak ellenére, hogy úgy tűnik, az óra már eljárt felette. Viszont a rajongók szeretete és a közönség nem tűnt el, szóval ki tudja? Lehet még a végén tényleg lesz belőle valami.

Ti mit gondoltok, örülnétek egy Vasököl 2-nek? Szerettétek egyáltalán az első részt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.