Hirdetés

Megvan a családbarát Deadpool film címe

|

Új jelenetekkel és csökkentett profánsággal látogatja meg újra a mozikat a Deadpool 2.

Hirdetés

A PG-13-as besorolást és a Deadpoolt egy lapon emlegetni valóságos szentségtörésnek számít, azonban, amivel idén karácsonyra készülnek Reynoldsék az megér egy misét. Kiderült, hogy a második rész családbarátra vágott verziója a Once Upon a Deadpool (Volt egyszer egy Deadpool) címen érkezik a mozikba. A filmhez 15 percnyi új jelenetet vettek fel, amelyben Deadpool A herceg menyasszonyához hasonlóan fogja esti mese formájában elmondani a történetet. Igazi Deadpoolos ökörségnek hangzik ez a koncepció.

Hirdetés

Amellett, hogy a Once Upon a Deadpoolt a fiatalabb közönség is élvezheti majd, Reynoldsék jótékonykodni is szeretnének a filmmel. Minden egyes eladott jegy után 1 dollárt a rákkal küzdők számára fordítanak, amiről Reynolds így nyilatkozott:

"Mivel ez az adakozás időszaka, ezért mi is adni fogunk 1 dollárt minden egyes jegy után a F*ck Cancer alapítványnak, amit erre a limitált időszakra Fudge Cancerre fognak átnevezni."

A PG-13-at tehát még a filmen kívül is véresen komolyan veszik. Meglepő lehet, hogy Reynolds belement ebbe az alacsonyabb korhatárú verzióba, hiszen évekig azon kellett kampányolnia, hogy R-es jelzéssel készülhessen el az eredeti Deadpool film.

"A Fox gyakorlatilag már a kezdetektől fogva, 2006 óta azt szerette volna, hogy PG-13-as legyen a film. Már 2006 óta mondok erre nemet. Most két feltételt szabtam ki arra, hogy rábólintsak. Először is a bevétel egy részét jótékony célokra kell felhasználni. A második feltételem az volt, hogy elrabolhassam Fred Saveget. Ezen utóbbit meg kellett magyaráznom egy kicsit..."

Az elrabolt Fred Savageről már láthattunk képeket, akinek az a kiváltság jutott, hogy meghallgathatja Deadpool meséjét. Az eredeti mozis és a DVD-n megjelent bővített változatok után ez lesz a Deadpool 2 harmadik verziója. Arról egyelőre nincs információnk, hogy a hazai mozikban bemutatásra kerül-e a Once Upon a Deadpool, de a tengerentúlon december 12-én érkezik a filmszínházakba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.