Hirdetés

Megvan, hogy ki játssza a főszerepet A Karib-tenger kalózai rebootban?

|

Egyre biztosabb, hogy nem engedik el a franchise-t.

Hirdetés

Emlékeztek arra, amikor kiderült, hogy a franchise központi figurája, a Johnny Depp által megformált Jack Sparrow kapitány biztosan nem tér vissza a tervezett rebootban? Na és arra, amikor szárnyra kapott a híresztelés, hogy női főszereplőt kaphat? A Full Circle Cinema értesülései szerint mindkettő igaz volt, mégpedig a Disney napjaink egyik legfoglalkoztatottabb színésznőjét szemelte ki az újragondolt film élére.

Hirdetés

Amennyiben hihetünk a jelentésnek, akkor a stúdió az akció- és kalandfilmekben már egészen járatos Karen Gillant (A galaxis őrzői, Jumanji: A következő szint) szeretné megnyerni a Karib-tenger kalózai reboot főszerepére, akit egy szellemes és impulzív személyiségű, de meglehetősen tapasztalt kalandorként írtak le. Az egyelőre nem világos, hogy a színésznő már megkapta-e az ajánlatot, vagy csak róla folyik a párbeszéd a film előkészületeikor, mindenesetre hivatalos megerősítésig kezeljük ezt az információt fenntartásokkal.

Utoljára egyébként októberben hallhattunk a Karib-tenger kalózai rebootról, amikor kiderült, hogy a Másnaposok 2-3. írójaként elhíresült, legutóbb pedig az HBO-féle Csernobil-sorozattal sikert arató Craig Mazint és azt a Ted Elliottot bízták meg a forgatókönyv megírásával, aki a Salazar bosszúját leszámítva a filmsorozat összes részének szövegezésébe besegített. A stúdió állítólag már aktívan keresi a megfelelő rendezőt is.

Szerintetek jó választás lenne Karen Gillan a franchise élére?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.