Hirdetés

Megvan, hogy mikor láthatjuk A Gyűrűk Ura széria első trailerét

|

Egy Super Bowl mind felett.

Hirdetés

Az Amazon egyelőre gyönyörűen építi a hype-ot a rekordösszegért megszerzett A Gyűrűk Ura sorozat körül, hiszen ősszel egy lélegzetelállító képpel jelentkeztek először, majd egy hangulatos videón keresztül leplezték le a széria alcímét, A hatalom gyűrűit, majd az elmúlt napokban majdnem két tucatnyi karakterképet osztottak meg a nagyérdeművel.

Hirdetés

Ami nagyon hiányzik a rajongóknak a listából, egy teljes értékű előzetes, ami már mozgásban is megmutatná, mit is kotyvasztanak az Amazon konyháiban Középföldéből. Aki már alig bír magával, annak most van egy jó hírünk: minden jel arra mutat, hogy az Amazon a most vasárnapi (magyar idő szerint hétfő hajnali) Super Bowlon, azaz az amerikai foci liga nagydöntőjén fogja bemutatni az első videós promóanyagot a közönségnek.

Az Amazonnak már így sem kell attól tartania, hogy ne lenne, aki nézze majd a szériát, ugyanakkor érthető, hogy nem fognak elszalasztani egy ekkora lehetőséget, mint a Super Bowl, melyet nézők százmilliói fognak élőben megtekinteni. A hatalom gyűrűi mellett egyébként a Doctor Strange 2, a Holdlovag, az Obi-Wan Kenobi sorozat, illetve a Jurassic World: Világuralom ízelítőire is lehet számítani a Super Bowl alatt. Ti melyik közelgő projektre vagytok leginkább kíváncsiak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.