Hirdetés

Megvannak az élőszereplős Pindúr pandúrok-sorozat főszereplői

|

Ha eddig még nem tudtátok volna, hogy mi hiányzik az életetekből.

Hirdetés

A legkisebb amerikai országos csatorna, a főleg az Odaátról és az Arrowerzumról híres The CW továbbra sem tett le arról, hogy főleg a fiatalokat és a tiniket szeretnék megszólítani sorozataikkal, éppen ezért most a Cartoon Network animációs alkotásáról, a Pindúr pandúrok alapján készít élőszereplős sorozatot, amelyhez már meg is találták a három főszereplőt.

Hirdetés

A csatorna ugyanis a minap bejelentette, hogy Dove Cameron (Liv és Maddie, A S.H.I.E.L.D. ügynökei) lesz Puszedli, Chloe Bennett (A S.H.I.E.L.D. ügynökei) lesz Sziporka, míg Yana Perrault (Jagged Little Pill) Csuporka szerepét kapta meg. A történetben a szuperhős lányok immár kiábrándult huszonévesekként kényszerülnének ismét felvenni a harcot a bűnnel és a gonosz erőkkel.

Dove Cameron (Puszedli), Chloe Bennet (Sziporka), Yana Perrault (Csuporka)
Dove Cameron (Puszedli), Chloe Bennet (Sziporka), Yana Perrault (Csuporka)

A széria jelenleg még csak egy pilot epizód elkészítésére kapott zöld utat, szóval egyáltalán nem biztos, hogy megkapja a teljes évados berendelést, bár ahhoz tényleg nagyon rossznak kell majd lennie, hogy ez ne történjen meg. A pilot rendezését Maggie Kiley (Amerikai Horror Sztori, Riverdale) vállalta el, a gyártásért pedig az a Greg Berlanti felel majd, aki az egész Arrowerzum megalkotója és producere volt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.