Hirdetés

Mel Gibson kapta a John Wick sorozat, a The Continental egyik főszerepét

|

Továbbá arra is fény derült, hogy ki alakítja majd Ian McShane karakterének ifjú kiadását.

Hirdetés

Legutóbb tavaly kaptunk friss információkat a John Wick világában játszódó spin-offról, a The Continentalról. Az eredetileg még 2018-ban bejelentésre került projekt fejlesztése bár kétségtelenül lassan halad, úgy néz ki, hogy lassan végre felpöröghetnek a széria körüli munkálatok. A Variety megbízható forrásokra hivatkozva ugyanis arról számolt be minap, miszerint Mel Gibson aláírt a három részes minisorozatként érkező szériára, amiben egy vadonatúj karaktert, egy bizonyos Cormac névre hallgató figurát életre kelteni. 

Hirdetés

A casting hírek azonban itt még közel sem értek véget, mivel Gibson leszerződtetése mellett végre fény derült arra is, hogy pontosan ki fogja életre kelteni a The Continental főszereplőjét, azaz a John Wick filmekben Ian McShane által játszott Winston jóval fiatalabb kiadását. Az ifjú Winston szerepét végül  Colin Woodell  kapta meg, akit leginkább A légikísérő című sorozatból, illetve a Harrison Ford nevével fémjelzett A vadon hívó szavából ismerhetnek a nézők. Az 1970-es évek New York Cityjében játszódó The Continental történetéről néhány hónapja még a Lionsgate TV fejese, Kevin Beggs mesélt bővebben is a Deadline-nak. 

"Amit mi alaposan szeretnénk körüljárni a The Continentalban, az nem más, minthogy az ekkor még igencsak fiatal Winston és a szövetségesei pontosan hogyan találtak rá erre a hotelre, melyet a filmekben láthatunk 40 évvel később.  Ez a mi arénánk. Többet nem szeretnék elárulni, de a Starz tényleg nagyszerű partnernek bizonyult az alkotói folyamat során. Pláne, ahogy felvázoltuk nekik ezt az első évadot, amely három 90 perces epizód formájában egyfajta minisorozatként is lehetne értelmezni." 

Habár a The Continental pontos premierjéről továbbra sem esett szó, valószínűleg a bemutatóra valamikor a 2022. május 27-re belőtt John Wick 4. után kerülhet sor, már csak azért is, mivel ez utóbbi forgatása jelenleg is gőzerővel zajlik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.