Hirdetés

Újabb részletek láttak napvilágot a John Wick világában játszódó sorozatról

|

A The Continental kicsit más megközelítésben készül majd el, mint a filmek.

Hirdetés

Ismét életjeleket kaptunk a John Wick univerzumot tágítani hivatott sorozat, a The Continental felől. A Starz csatorna és a Lionsgate stúdió közös projektje a bérgyilkosok elit világát mutatná be még részletesebben, valamint a szakmabeliek számára pihenőt nyújtó hotel eredettörténetét is feltérképezné. Erről osztott meg néhány új információt a napokban a sorozat executive producere, a filmeket is rendező Chad Stahelski.

Hirdetés

A rendező a Fandommal készített egy interjút nemrég, amelyben elárulta, hogy a The Continental történetét a filmekhez képest nagyon eltérő és szokatlan szempontból tárják majd a nézők elé annak érdekében, hogy megértsük milyen hatalmas is ez a bérgyilkosvilág:

Egy teljesen más, a filmektől eltérő megvilágításból mutatjuk majd be ezt a világot. Különféle karakterek szemszögeiből fedezhetjük majd fel az egészet. Míg a John Wickben egy olyan időszakot követünk, ami a főszereplő életében nagyjából egy hetet ölel fel, addig a sorozatban az idővonalnak egy nagyon eltérő felépítését láthatjuk majd, ahogyan a karakterek perspektívája is eltérő lesz. Látni fogjuk, hogy mennyire nagy és gazdag ez az univerzum, és nem csak a bérgyilkolásból áll. Emellett sok olyan karakter eredettörténete is kibontakozik majd, akiket a filmekben ismerhettünk meg. Szóval nem John Wick lesz a főszereplő. Nem mintha John Wick nem szerepelne benne, csak nem az ő szempontjából látjuk majd a dolgokat.

Egy korábbi interjúból már az is kiderült, hogy a széria valamikor a John Wick 4 után kerülhet bemutatásra, azonban a koronavírus itt is boríthatta az ütemtervet, hiszen a filmet egy évvel elhalasztották egészen 2022 májusáig, így jelenleg nem tudjuk, hogy vajon emiatt a sorozat is későbbre kerül át, vagy végül hamarabb mutatják be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.