Hirdetés

Megkezdődött a John Wick 4. forgatása

|

A Rémkirály hamarosan ismét visszatér.

Hirdetés

A koronavírus a John Wick-franchise életét sem kímélte, hiszen a 3. rész sikere után azonnal bejelentett folytatás 2021 májusában jelent volna meg, ám a járvány miatt a tavalyra beütemezett forgatás halasztásra került, ezzel pedig az idei premier is tarthatatlanná vált. Mostanra már azonban rendeződött annyira a helyzet, hogy a készítők visszatérhetnek hőn szeretett bérgyilkosunk következő kalandjához.

Hirdetés

Erről árulkodik legalábbis a széria egyik új színészének, Shamier Andersonnak az Instagram-posztja, amelyben elárulta, hogy megkezdődött a 4. film forgatása, amit ezúttal is a kaszkadőroperátorból lett rendező, Chad Stahelski vezényel. A történetről persze továbbra sem tudunk semmit, annyi azonban biztos, hogy Keanu Reeves mellett visszatér Ian McShane is, mint Wilson, valamint Laurence Fishburne, mint a hajléktalan bérgyilkoshálózat királya. De az új arcok között is találhatunk majd nagy neveket, hiszen a filmben feltűnik Hiroyuki Sanada, a legendás Donnie Yen, Bill Skarsgard és a már említett Anderson. 

A John Wick negyedik része várhatóan 2022. május 27-én jelenik meg a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.