Hirdetés

Mel Gibson rendezi a Halálos fegyver 5-öt

|

A Hollywoodból kiátkozott színész természetesen Martin Riggs bőrébe is belebújik a rendezés mellett.

Hirdetés

Ha minden jól alakul, jövőre, 23 évvel az utolsó fejezet után ismét összeül a Halálos fegyver franchise stábja, hogy megrendezze a soron következő ötödik részt, ezúttal már Mel Gibsonnal a direktori székben. A színész-rendező a napokban erősítette meg, hogy készen áll eleget tenni az első négy epizód rendező, az azóta elhunyt Richard Donner szándékának.

"Az ember, aki az előző Halálos fegyver filmeket rendezte, Richard Donner, egy hatalmas figura volt. Dolgozott a szkripten, és egészen sokáig jutott vele. Egy nap azt mondta nekem: Figyelj, Kölyök, ha meghalnék, te fogod megrendezni, amire én: fogd már be. Aztán tényleg eltávozott, viszont felkért a rendezésre, és akkoriban nem mondtam semmit rá. Viszont ezt elmondta a feleségének, a stúdiónak és a producernek is, úgyhogy meg fogom rendezni az ötödik filmet."

Hirdetés

Mondani sem kell, hogy Gibson ismét Martin Riggst fogja alakítani, és a színész-rendező bízik benne, hogy ügyeletes társa, Danny Glover is visszatér a nyugdíjból Richard Murtaugh-ként. További források szerint szükség is lesz a partnerére, hiszen hiába érte utol az idő Riggst is, ettől még nem lett sokkal bölcsebb az élet területén.

Ha a COVID nem tesz be a tervezett forgatásnak, akkor 2023-ban láthatjuk az új filmet. Ti örültök, hogy folytatódik a klasszikus széria?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.