Hirdetés

Melissa McBride kilépett a The Walking Dead spin-offból

|

Ez már csak azért is problémás, hiszen az ő karakterére, Carolra épült volna a szóban forgó sorozat.

Hirdetés

Még amikor bejelentették a The Walking Dead utolsó évadát, a rajongók a nagy gyászfolyamatban egy Darylre és Carolra fókuszáló spin-off széria berendelésével vigasztalódhattak. Azóta újabb spin-off szériáknak szavaztak bizalmat, amelyek révén tovább bővülhet a The Walking Dead univerzuma, ám értelemszerűen Norman Reedus és Melissa McBride kettőse körül alakult ki a legnagyobb hype.

Hirdetés

Ez most váratlanul megfeneklett bizonyos szempontból, mivel az AMC hivatalos közleményében került megerősítésre, hogy McBride nem tart a produkcióval, mely átteszi székhelyét Európába a spin-off széria forgatásának idejére. Azt nem tudni, hogy a forgatási helyszín megváltoztatásával - az anyasorozat Georgia államban forgott - a történet is lokációt vált-e, ám annyi bizonyos, hogy a spin-off Carol nélkül rajtol el, Daryl pedig egyedül viheti el a hátán az új sztorit.

Az AMC közleményének végén azonban a csatorna kifejezte reményét, hogy a közeljövőben McBride-ot, illetve karakterét, Carolt, viszontláthatjuk majd az egyik mellékszálban. Lehetőség lassan tengernyi lesz, hiszen jelen állás szerint öt különböző tévésorozattal tervez a csatorna, plusz még adósak a Rick Grimes-történetét lezárni kívánó filmmel is.

Ti melyik The Walking Dead-sorozatokat fogjátok nézni?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.