Hirdetés

Újabb spin-off sorozattal bővül a The Walking Dead

|

Az Isle of the Dead címen érkező szériában Jeffrey Dean Morgan és Lauren Cohan lesznek a főszereplők.

Hirdetés

Egyre inkább úgy tűnik, hogy csak egy pofátlan marketinghúzás volt az AMC részéről, amikor bejelentették, hogy a tizenegyedik évaddal véget ér a zombis sorozat, hiszen egy újabb spin-off szériát rendelt be a csatorna. Az Isle of the Dead 2023-ban fog debütálni az AMC-n, és a közönségkedvenc Negan (Jeffrey Dean Morgan), valamint Maggie (Lauren Cohan) karaktereit helyezi majd középpontba.

Hirdetés

Mindez annak fényében különösképpen pimasz bejelentés, hogy korábban egy másik spin-offot is berendeltek, ami a sorozat másik két zászlóshajójának beillő karakterét, Darylt (Norman Reedus), illetve Carolt (Melissa McBride) teszi meg főszereplőknek. Lényegében tehát a fősodor külön utakon, de folytatódni fog, és már most mérget lehet venni arra, hogy előbb vagy utóbb a jelenlegi főbb karakterek útjai ismét keresztezik egymást.

Ez egyébként már az ötödik spin-off széria lesz a franchise történetében. Az egész 2015-ben indult el a Fear The Walking Deaddel, ami már a nyolcadik évadát tapossa, majd érkezett a The Walking Dead: World Beyond, ami a tengerentúli Európát mutatta be. A sort a Tales of the Walking Dead című antológiasorozat folytatta, jövőre pedig érkezhet az Isle of the Dead, illetve Darylék külön szériája.

Ti melyik sorozatokat nézitek még a The Walking Dead világából?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.