Hirdetés

Új részleteket és képeket kaptunk az új Men in Blackről

|

Az Entertainment Weekly valahogy kicselezte a neutron neutralizálót, így új képekkel és friss részletekkel szolgált a Sötét zsaruk nagy visszatéréséről.

Hirdetés

Egy füstbe ment crossover és megannyi tervezgetés után a Sony idén végre ismét bevetésre küldi a Sötét zsarukat, azonban Tommy Lee Jones és Will Smith helyett, ezúttal a Thor: Ragnarökben már kipróbált dinamikus duó kapja meg a lehetőséget arra, hogy bemutassák, hogy ők miképpen is képzelik el azt a bizonyos harmadik típusú pofont. Bár a film legelső kedvcsinálójában már kaptunk némi sejtetést arról, hogy H ügynök (Chris Hemsworth) és M ügynök (Tessa Thompson) párosa mivel is néznek majd szembe a világ körüli kalandjuk során, egyelőre még igencsak keveset tudunk a globálisnak tűnő veszedelem eredetéről.

Hirdetés

A mozi producere, F. Sparks azonban nemrég megtörte a csendet és az Entertainment Weeklynek  úgy nyilatkozott, miszerint M és H ügynök egy idegen világból származó nagykövet rejtélyes halála ügyében kezdenek el nyomozni, ami egy olyan összeesküvéshez vezeti őket, ami az egész ügynökség létét veszélyezteti. Más szóval az újdonsült fekete ruhások jópár idegen hátsót szétrúgnak majd, ám Sparks szavai szerint az eddig még nem látott lények mellett számíthatunk majd néhány régi ismerősre is, példának pedig a kissé bohém életet élő, ámde végtelenül szórakoztató Kukacokat hozta fel. A csekélyke infomorzsa mellé az Entertainment Weekly pár friss fotót is közölt az ügynökségnek dolgozó idegenekről, akik közt ugyan most nem találtunk egyetlen celebet sem, viszont mérget vennénk rá, hogy az alkotók ezúttal is készülnek egy-két kacagtató cameoval. 

A Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül 2019. június 13-án mutatkozik be a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.