Hirdetés

BRÉKING: Készül a Men in Black spin-off!

|

Készül a 4. Men in Black film, ám nem abban a formában, ahogyan azt vártuk.

Hirdetés

Derült égből villámcsapásként hozta le nemrég a hírt a Deadline, hogy a Sony berkein belül egy új Men in Black-film készül, melyet a stúdió olyannyira komolyan gondol, hogy ki is tűzték a premier időpontját 2019. május 27-re. Emellett az is kiderült, hogy ez egy spin-off film lesz, amiben sem Will Smith, sem Tommy Lee Jones karaktere sem tér vissza. Ezzel a bejelentéssel pedig pont került a tervezett Jump Street-MiB crossover végére is, amely értelemszerűen nem (most) fog elkészülni.

Hirdetés

A készülő spin-off forgatókönyvét Art Marcum és Matt Holloway párosa jegyzik majd, akik a Vasemberért, valamint a  Transformers: Az utolsó lovagért feleltek idáig. (De már dolgoznak a 7., illetve 8. rész forgatókönyvén, valamint a Hegylakó-rebooton is.)

A projektnek egyelőre se rendezője, se főszereplői nincs még, de ha hinni lehet a pletykáknak, akkor több nagy névvel is tárgyal a stúdió. Szóval ha tényleg be szeretnék mutatni a filmet 2019 májusában, akkor erre nincs már sok idejük, és vélhetőleg hamarosan ezen a téren is komoly bejelentésekre számíthatunk.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.