Hirdetés

Jared Leto Joker után szuperhőssé válhat

|

Jated Leto egy másik képregénykarakter bőrében is feltűnhet majd.

Hirdetés

Jared Leto bizony kapott hideget is, meleget is a Suicide Squadban nyújtott felemás alakításáért. Ugyan a színész Jokerre vonatkozó jövőbeni terveiről továbbra sincs hír, ám a képregényadaptációkért felelős stúdiók még a komoly kritikai bírálatok ellenére sem írták le teljesen Letót.

Hirdetés

Ékes bizonyítéka ennek, hogy a THR nemrégiben arról számolt be, hogy a Dave Wilson rendezésére bízott Bloodshot főszerepére a Sony Pictures már ki is nézte magának a színészt. A koncepció egyébként röviden annyi, hogy az egykori tömeggyilkos, bizonyos Angelo Mortalli belép egy tanúvédelmi programba, ám kisvártatva egy titkos kísérletben találja magát, minek során törlik az emlékeit, testébe pedig mikroszkopikus számítógépeket fecskendeznek, - megteremtve ezzel a tökéletes gyilkológépet. (Hello, Robotzsaru és Wolverine: Origins!)

Az a helyzet, hogy Hollywoodban mára egyrészt már komoly presztízse lett annak, hogy a színészek egy-egy sikeres képregény adaptációhoz, - vagy egy egész franchise-hoz is a nevüket adják; másrészt pedig mivel sem Ben Afflecket, sem Chris Evans-t, sem pedig Ryan Reynoldsot nem törte le a korábbi adaptációjuk csúnya buktája, így Letónak sincs oka sokáig szomorkodni.

A legérdekesebb kérdés azonban kétségkívül az lesz, hogy mi lesz a Joker karakterével, ha Leto netalán rábólint a Bloodshotra? Szokatlan, bár persze közel sem lehetetlen egy színészre szabni, két különböző stúdióhoz tartozó képregény figurát is párhuzamosan, -elég ugye csak Josh Brolinra gondolnunk, aki a Disney-nél Thanos-t, míg a FOX-nál Cable figuráját kelti majd életre. Márpedig nem kizárt, hogy a színész bevállalja majd a Valiant Comics adaptációjának főszerepét, tekintve, hogy egyrészt már fel is röppentek a hírek egy esetleges DCEU rebootról, másrészt pedig, mert Leto mind a Szárnyas Fejvadász 2049-ben, mind pedig a TRON-ban csak mellékszerepek kapott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.